קורות חיים

מדינה עם תפקיד מיוחד בעידן הדגים.
Locked
brahbata
Site Admin

קורות חיים

Post by brahbata » Sun Aug 23, 2026 2:51 pm

Image

מסלול החיים I: זכרונות

הברכות החמות ביותר שלי לפני הכל!

יורגנסן ביקש ממני בחגיגת הסיום של סמסטר החורף 2019/20 ביקורת קצרה (של סטודנט קורפוס) על חיי. לאור העובדה שאני מתכוון לחיות עד גיל 140 וכי סביר להניח שזה אכן יהיה המצב -
ברוך השם - בהקשר של ההתפתחות האבולוציונית הקרובה שלנו מסאפיינס סאפיינס לסאפיינס סופריור, זמן זה הוא אולי מעט מוקדם מדי. לכן אכתוב פשוט את מה שיוצא מהעט שלי מבלי להתיימר להיות שלם. תהנו.

משפחה ושנות בית ספר

אני אוהב את המשפחה שלי. את כולם. הם אנשים מיוחדים מאוד בעלי לב רَך וחוכמה רבה מלבד השפעתם העצומה.

כרופא בכיר תור פון אוקסקול, מייסד הרפואה הפסיכוסומטית, דיקן, פרופסור C4, פנימאי וכימאי קליני, אבי היה בקשר מתמיד ובקונפליקט עם משרדים, רשויות, משרדים ונהלי בתי חולים. הוא נשא את ההחלטות האדמיניסטרטיביות הרבות עם מנה גדושה של הומור, כי הוא תמיד נשאר בליבו בן הרכבת הפשוטה מהרון, שאהב את הערכים האמיתיים בחיים.
בתקופתו באולם, היו לו קשרים מקצועיים רבים עם משרד המדע והחינוך של באדן-וירטמברג. מכיוון שאדם כמוהו נלקח ברצינות עם מוניטין חברתי מסוים, התכתובת עם משרד תשומת לב זה הביאה גם לכך שהוא הגיש בקשה רשמית ל"גידול חיות משרד מהסוג musca domestica" עבור משרדו בקליניקה של אוניברסיטת אולם. Musca domestica הוא השם הלטיני של זבוב הבית, והרשויות התאמצו מאוד לתת לפרופסור תשובה משמעותית. ההתכתבות על כך נמצאת עדיין אי שם בעליית הגג של בית אמי.

פרק נוסף היה כאשר אבי ביקש ממנהלת האוניברסיטה מראָה עבור נשות המעבדה שלו בחדר ההלבשה, דבר שנדחה תחילה כהוצאה מיותרת. הוא חיظה שלושה שבועות ולאחר מכן הגיש "רפלקטור אנושי" תחת הכותרת "ציוד רפואי", שאושר ללא תלונות, אחרי הכל פריט ציוד חשוב זה עלה רק כמה מארקים גרמניים.

יחד עם עמיתיו אהנפלד ובורי, אבי שכר בריכה לדגיגה באלפ השוואבי, שם הם הופרעו שוב ושוב על ידי גולשים ורוחצים בזמן הדייג. הם שמרו על עצמם בטוחים על ידי הצבת שלט גדול על מיכל צף באמצע האגם: "אגם ניסיוני של אוניברסיטת אולם – רחצה וצלילה על אחריותך בלבד!" מעתה ואภาพ הם יכלו לדוג בשקט.

בדיוק כפי שאבי (אחווה L! Hasso-Guestphalia Marburg) הרשים אותי מגיל צעיר באופיו הנפלא, באלטרואיזם שלו ובידע הרב שלו, גברים ונשים אחרים במשפחה שלי הרשימו אותי גם הם. מעל הכל, סבי ד"ר לודוויג ואל (אחווה L! Merowingia Gießen zu Mainz), שעבודתו הרפואית היתה מכרעת בייסוד תנועת שילוב המזונות בגרמניה ובאירופה. הספר שנכתב על ידיו ועל ידי סבתי "Die Hay'sche Trenn=Kost" תורגם לשמונה שפות ונמכר במיליוני עותקים. סבתא-רבא של סבתי היתה איהרינג מליכ, שבירתה עדיין משמחת חלק מאתנו היום. בקליניקה שלהם כאן בהומברג, סבי וסבתי יישמו בהצלחה את הידע הרפואי וההוליסטי שלהם על הרבה יותר מ-100,000 מטופלים. דודי ד"ר מרטין נואלקה, https://www.adam3xl.com, גם הוא מהומברג, היה הראשון שהסביר מדעית את השפעת שילוב המזונות באמצעות הפרשת אינסולין (רמות אינסולין נמוכות מעודדות ליפוליזה), שהוסברה קודם לכן על ידי "איזון חומצה-בסיס" שאינו בר-קיימא מבחינה מדעית. דודי ד"ר דיטר ואל (אחווה L! Hasso-Guestphalia Marburg) כתב את "תנ"ך הנפרוגלוטים" של הארצות דוברות הגרמנית, "נפרוגלוטיה", יחד עם קולמן.
בני משפחה נוספים מצד האם והאב עובדים גם הם באופן משמעותי בהוראה, טיפול ומחקר.

שנות לימודים

הכל התחיל כאשר, לאחר בחינות הבגרות המשותפות שלי, נרשמתי לפנימייה ההומניסטית Institut Lucius באכצל באזור וטראו יחד עם אחי רומל II בגיסן ללמוד מינהל עסקים. אחי עבר את הבגרות עצמה כמקום השני בכיתה ואני עקבתי במקום הרביעי, מה שהיה פחות מרגש ממה שנראה במבט ראשון, בהינתן המספר הכולל של 23 תלמידים בכיתה.

למעשה, לפני שלמדתי מינהל עסקים, רציתי לעשות התמחות בבנקאות בדויטשה בנק בפרנקפורט והגשתי בקשה לשם. בסוף שנות השמונים, לעומת זאת, האדונים בחליפות פסים היו כל כך בטוחים בעצמם ובמוניטין החברתי שלהם שהם לא חשבו שזה הכרחי לענות בהתחלה, לפחות לא לבקשה שלי - גם אם היא נדחתה.

התעקשתי. מספר פעמים, במשך מספר שבועות. מזמן פסלתי תשובה חיובית, שכן מועד ההגשה הרשמי חלף בינתיים, אבל לא רציתי לעשות להם את זה קל כל כך. הייתי חושב שתשובה תהיה לפחות מנומסות ומכיוון שאני מזל גדי, אני משתמש בקרניים שלי.

לאחר מספר מכתבים שבהם הבנק הציע שאגיש בקשה בבנק אחר לבחירתי בעיר הולדתי, אך רציתי להמשיך לשני המגדלים של "חובה וזכות" במטרופולין המיין, קיבלתי לבסוף מכתב ממחלקת כוח האדם שבו הודעתי כי היו 1040 מועמדים לכל מקום הכשרה.

עניתי בקצרה במשפט אחד: "גברות ורבותי היקרות, 1040 אולי טוב - אני טוב יותר. בברכה".
במשך שבועיים - כפי שציפיתי - שום דבר לא קרה. ואז מכתב נייר בעל גוון קרם עשוי יד מנהל כוח האדם הבير של דויטשה בנק עם חתימת הדיו בכתב יד שלו נחת בתיבת הדואר שלי, והזמין אותי לראיון אישי במשרדו הבכיר בשל "הבקשה יוצאת הדופן שלי".

מכיוון שהגשתי בקשה ל-ZVS בינתיים למקום לימודים בגיסן למינהל עסקים, עניתי בקצרה, מודה לו על ההזמנה, והודעתי בצורה ידידותית ותמציתית שאני מתכוון כעת להצטרף למכון שלהם רק ברמת הדירקטוריון. גיסן יכולה לבוא.

לרגל רישומי באלמה מاتر היקרה שלנו פגשתי את סאندер II, שפנה אלי בנחיתה השנייה, בירך אותי על רישומי ושאל אותי אם אי פעם שמעתי על איזה אחווה. היססתי מכיוון שלא הייתי מעודכן באמת, למרות שאבי, סבי ודודי היו בני ארץ (אחוות L! Merowingia Giessen zu Mainz ו-Hasso-Guestphalia Marburg) והיו לי גם שני דודים במשפחה המורחבת שהיו אחים לאחווה של הסسن של גיסן.

סאנדר ליקק את שפתיו ממש, רשם את הכתובת שלי והבטיח ליצור קשר. באותו זמן עדיין לא היה לי מושג לאן המסע יוביל אותי.

שלושה או ארבעה שבועות חלפו, קיבלתי הזמנות שונות בתקופה זו, שאותן לא קיבלתי בהתחלה, שכן התעניינתי יותר באהבתי הפורחת הצעירה לחברתי. אבל ביטלתי את ההזמנה הידידותית לעוגת בצל ופדרווייסר בטלפון והיה לי את קליין X בטלפון, שהודה לי מאוד באדיבות לפחות על כך שיצרתי קשר - מעטים جدا היו עושים זאת. הרושם השני הידידותי מאוד של טאוטוניה לאחר הפגישה עם סאנדר בבניין המרכזי. שבוע לאחר מכן, ביום סתיו שטוף שמש ובהיר, יצאתי מההרצאה והחלטתי באופן ספונטני לעבור ברכב ב-Hessenstraße.

בקיצור: אחי הקורפוס היו כול-ם מאוד, מאוד ידידותיים ורחרחנו זה את זה. היו לי חוויות חיוביות עם כולם יוצא מהכלל והתרשמתי מאוד מהחום והטבעיות של טאוטוניה. אז החלטתי להפוך לשועל. ה(לא-)ריפוי לקח את מסלו.

זמן השועל היה מרגש, מעשיר ומלווה בדברים רבים. שמים שלחו לנו אז את הקונפوქس שלי קמקס, שסיף האופקי האגדי שלו עתיד היה להרשים אותי לסמסטרים רבים נוספים. איש, היה לנו כיף!

בזיכרון הטוב ביותר אני זוכר עדיין את ה"שמינייה" הראשונה שלי עם קליין X, שהעז להשתמש בדלי שלי כדי לעשות את הדברים הפיזיים הבאים לאחר ש"העבודה" הסיימה והוא ניצח. נסיבה שמצאתי כתלולה מאוד. שמונה לגימות.

הזיקה הגנטית הטבעית שלי למשקאות צהובים גרמה לי לחוות את הסמסטרים הבאים بشهوة יחסית. לאחר מכן הגיעו תקופות כמזכיר, סניור בפסטיבל היסוד ה-149 ולאחר מכן גם ב-150, שאותו חגגנו במרטינהוף (კומרס) ועל הגלייברג (נשף). באותו זמן עדיין לא חשדתי שדרכי יובילו אותי מאוחר יותר למרכז של סטודנטי הקורפוס של קזן, ארגון הסטודנטים הוותיק ביותר באירופה.

ה-SC של גיessen כראש ה-KSCV 1992/93
מחשבות וזכרונות

השנים באו והלכו ואני מבין שיום השנה ה-27 לתקופתנו כעומדים בראש ארגון הסטודנטים מתקרב. ה-SC של גיסן היה אחראי לקונגרס וירצבורג האחרון ב-1992/93, בטרם מצא הקונגרס את דרכו לבاد קזן ב-1993/94 תחת הנהגת ה-SC של גטינגן עם אחווה היושבת-ראש Corps Teutonia-Hercynia תחת הנהגתו של הדובר המוביל אוליבר סנגר. וצעד זה חגג כעת את יום השנה ה-25 שלו עם ראש גיessen החדש של 2019.
מאז, לא רק האגודה, אלא גם העולם וכל חיינו השתנו.

כותרת גיסן ויתרה על תפקידה אז יותר ויותר תחת מבטו של הציבור ועידוד שאלות נוספות ובסיסיות לגבי הדימוי העצמי שלנו כסטודנטי קורפוס של קזן. עבורנו הטאוטונים של גיessen, משימות אלו היו שטח חדש יחסית, שכן היינו די מאופקים בהיסטוריה של הקורפוס שלנו עד לאותה נקודה ב"ענייני קזן". המשימה שלנו כראש הושפעה באופן מכריע מהמשימה שלנו כאחווה מובילה - יחד עם דירקטוריון VAC של מינכן דאז תחת הנהגתו של בֶּנוֹ קיסל, אחווה Frankoniae Munich עם הכנת מעבר הקונגרס המתקרב לסקסוניה-אנהלט.

בקיצור: להפתעתנו החיובית, מצאנו את הפגישות הרבות של הוועדות המגוונות ביותר בארגון הגג ובמבנים אחרים כחיוביות בעיקרן וראינו תועלת אמיתית בדיונים הרבים בין זקנים לצעירים. באותו זמן, בשנים של מעבר, היה התלהבות שמחה בקרב כל המשתתפים לאור המשימות שלפניהם.

ימים אלו סומנו על ידי התהפוכות החברתיות פורצות הדרך שהשפיעו על כל גרמניה ולכן גם על הארגון שלנו. כבר מוקדם בימי המפנה המחשבה על חזרה אפשרית בקרוב לשורשינו לבاد קזן ומחשבה זו קבעה גם במידה ניכרת את פעילותנו כאחווה המוביلة של קזן ב-KSCV וב-VAC.

המזל הביא לנו את הנסיבה שצוות האחווה שלנו באותו זמן היה מורכב מטutונים וגם מנורמנים מהאלה, שהשתייכו למעגל מגדבורג עם קורפוס האחווה שלהם. ראש גטינגן, שהחליף אותנו בתפקיד ואירח את קונגרס קזן הראשון בבאד קזן ב-1994 בתקופה שלאחר המלחמה, היה תחת הנהגת קורפוס האחווה היושב-ראש Corps Teutonia-Hercynia עם דובר הדירקטוריון אוליבר סנגר - גם הוא קורפוס של מעגל מגדבורג. הקרבה הידידותית של השתייכות למעגל משותף בין הנורמנים של האלה מגיסן ואנשי גטינגן הקלה באופן ניכר על שיתוף הפעולה ביחס לחזרה קרובה לבاد קזן. הדובר סנגר היה אישיות מרשימה, אדם בעל יכולות משא ומתן גדולות ובדיחה מפרקת ("מר סנגר, האם אתה באמת עונה על כל שאלה בשאלה נגדית?" סנגר: "למה אתה מתכוון?").

כאחווה מובילה של גיסן, הדרך הובילה אותנו הטאוטונים לעתים קרובות למדי לארצות החדשות, במיוחד לבاد קזן ולטירת רודלסבורג. כמו קודmינו בתפקיד, ה-SC של פרייבורג עם אחווה היושבת-ראש Corps Rhenania ולפני כן ה-SC של פרנקפורט עם אחווה היושבת-ראש Corps Austria, לנו אנשי גיessen היו דיונים רבים וערכנו פגישות לא רק בוועדות שלנו אלא גם עם העיר באד קזן, מלונאים, האביר האמיץ ורבים אחרים "פקידים" כדי להכין את חזרת האגודה שלנו לבاد קזן.

לאור מטרה משותפת זו של KSCV ו-VAC ובסופו של דבר גם של העיר באד קזן, היה "הרגשת-אנחנו" גדולה בקרב כל המשתתפים, כפי שחוויתי והרגשתי. סטודנטי קורפוס מהצבעים השונים ביותר עבדו יד ביד והקדישו את עצמם במסירות רבה למחשבה המשותפת והמאחדת של קיום הכנסים במיקום המסורתי שלנו שוב.

בדיחה קטנה בסוף הזכרונות שלי כדי לתאר אולי מעט את האווירה של הימים ההם: כולנו מכירים את ה"מעוין של קזן", שהוא לוח גדול בחצר טירת רודלסבורג על הקיר לכفיו נהר סאלה. מעוין זה הוצמד לקיר בפעולת מחתרת - בסתר ובשרוולים - על ידי אדונים זקנים מחויבים יומיים לפני שטירת רודלסבורג הוכרזה כאתר לשימור ולכן היא כיום חלק קבוע משימור ההיסטוריה של רודלסבורג. Honi soit qui mal y pense...

אישית, אני אסיר תודה לשמים שהייתי חלק מהאירוע במהלך הימים הסוערים האלה ושיכולתי לפגוש כל כך הרבה סטודנטי קורפוס יוצאי דופן, שעדיין מעשירים את חיי היום. לקורפוס האחווה שלי, ובמיוחד לצוות המגוייס של אותה תקופה, אני תמיד קשור ואسיר תודה ברוח ובלב - בלבד הרוחות הטובות רבות שתרמו כולן את תרומתן בימים ההם, לא היינו יכולים לצלוח את סכנות ימי המפנה בצורה כל כך טובה.

לאחר שנות התנזרות פיזית מהקורפוס, שמחתי מאוד למצוא את דרכי חזרה לבית הקורפוס לחגיגת היסוד ה-180 ב-2019. את החמימות שקיבלתי שם מחברים ישנים, באמת יקרים ו"ירקות צעירים" מלאי תקווה, הרגשתי ועדיין מרגיש עבור עצמי עמוק בלבי. למילה "אחי קורפוס" יש עבורנו הטאוטונים של גיסן משמעות אינטנסיבית יותר מזו שנחווית בדרך כלל באגודות אחרות, שבדרך כלל גדולות יותר במספרן.

אירועים נוכחיים

הכל התחיל ברישומי ל-CorpsConnect באביב 2019 כדי לתרום את תרומתי הצנועה למשימה החינוכית ההומניטרית של סטודנטי הקורפוס. באותו זמן היו לי עדיין מחשב אחד. בעוד כמה שבועоت, אעשה זאת תריסר.

כשהעליתי את הראשונה ממחשבותיי על ענייני השעה בCorpsConnect, קיבלתי התנגדות קשה מצד רופאים מסוימים שלא הייתה להם גישה למוזרים איזוטריים. הנהלת הפורום קיבלה ייעוץ לעצור אותי.

בשיחה פרטית מנומסות פחות או יותר, ראש הפלטפורמה הקים קבוצה משל עצמו "Secular & Supernatural" בשבילי, שבה רצה שאהיה בידיים טובות.

אז פרסמתי מעט בחדר הראשי, מה שנמשך עם מילים קשות של מנהל הפורום והבקשה למחוק את הפוסטים שלי מיד. לאחר מכן ביקשתי מהנהלת הפורום למחוק את החשבון שלי בפלטפורמה, מה שנעשה לאחר שלוש דקות. הם בקושי יכלו לחכות להיפטר ממני.

בינתיים, קרוב ל"איסור המדעי" וההשתקה מצד סטודנטי הקורפוס, פרסמתי במקביל לדפי הבית הגרמניים והבינלאומיים שלי גם בטוויטר. הטקסט על טלפתיה שקישרתי שם משך את תשומת הלב של אחד הפודקאסטים המדעיים (הגבוליים) המובילים והמשפיעים ביותר בעולם, שהציע לי משרת הוראה באוניברסיטה שלהם הפועלת גלובלית באינטרנט וסיפק את הדרישות הטכנולוגיות התוכנתיות לכך.

בו זמנית עם הפעלת משרת המרצה שלי שם (שכנראה לא אקח על עצמי), חברת התוכנה של פרויקטים של סטרימינג טלוויזיה באינטרנט שלי (בינתיים אני מנהל אולפן טלוויזיה באינטרנט) שילבה אותה גם באוניברסיטת האינטרנט שלהם והעניקה לי את מעמד של יועץ יצירתי. חברה זו סיפקה לי גם את התוכנה והדרישות הטכניות להפעלת חנות האינטרנט שלי בחנות האינטרנט שלי (https://www.brahbata.world), שמוצריה נמכרים ברחבי העולם.

השלמת דף הבית שלי https://www.brahbata.space אפשרה לספק הצעות חילוניות, רוחניות וקשורות לחיים שונות שלי בגרמנית ובאנגלית, שאליהן ניתן לגשת בלוח שם ב-57 שפות עד כה, כולל מנדרינית, יפנית גבוהה וגאלית; הזרם משולב גם לצד ארכיון. את דף הבית עצמו, עיצבתי עם html, Java, Javascript, Cascading Style Sheets (CSS), Flash ו-php.

אני מרחיב את הצעת האולפן, אך כנראה לא אקח על עצמי את משרות ההוראה. יכולתי לשחק למעשה "לחיים" ב-CorpsConnect, אבל איכשהו זה הולך די טוב כרגע. לפחות כך חושבת גם חברתי טניה, כוכבת הפורנו הבריטית בניו יורק, שהייתה מעורבת מאוד ביישום ההצעה שלי לחוקה עולמית (https://tinyurl.com/voiceofman) ואשתי העתידית בת ה-27, סמלת צבא ארצות הברית אנג'לה מייסון, המוצבת כעת בנורווגיה ונמצאת בהסגר קורונה.

ו-CorpsConnect משתק אותי. דברים קורים.

זה עתה הוספתי את דגם התאים של אבי, נושא עבודת ההביליטציה שלו והסימן שלו לדגם של מחשב ביוכימי לאוסף המחשבים הנוכחי שלי. זמן הכותרת נמצא קצת בעבר, אבל עדיין מלווה אותי באינטנסיivות במחשבותי עד היום. האמונה המוצקה בחירות, שוויון ואחווה היא מה שאני מאמין בו בגוף סטודנטי הקורפוס ומה שאני מאמין - נניח - מסוגל כיום להתפתח. בדיוק כפי שסבי מצד אמי כאן בהומברג קיבל את צלב ההצטיינות הפדרלי על הקמת והרחבת הצלב האדום הגרמני במחוז פוגלסברג, אקדיש גם אני את חיי לדבר אחד:

שלום על פני האדמה.

Rommel I Z! (x)

Image

Image

Image

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Illuminati, Zetas and evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image