Hi @ll,
NEW!
Відео-версія повного запрошення:
https://www.youtube.com/watch?v=Ylr8Chdz3AA
Відкритий лист до Галактичної Федерації Світла - виправлено і доповнено
По-перше, хочу від усього серця подякувати вам за вашу благородну, люблячу, мудру і невпинну допомогу і дружбу протягом минулих днів і до цього часу.
Різноманітні контакти і ваші невтомні зусилля по поширенню світла в багатьох сутностях планети Земля - як мені здається - увінчалися справжнім успіхом. Багато істот на матінці Землі вже пробудилися і визнають наше домашнє світило як живий організм і відчувають себе духовно вбудованими в нескінченно населений всесвіт. Більше того, багато хто з нас дійсно розуміє, що шляхи, якими йшли наші народи в минулі часи, насправді не є розумними. Ми все більше усвідомлюємо, що грішимо проти Землі та іншого життя, коли не йдемо дорогою любові.

Тим не менш, я все ще маю велику довіру і віру. І я твердо вірю в моїх сестер і братів.
Наше пробудження буде супроводжуватися великою радістю, надією і деяким жалем. Жаль, тому що ми не завжди могли до кінця розуміти і діяти з нашої найвищої позиції один з одним. Радість і надія, тому що Бог, єдине Божественне Джерело ось-ось докорінно змінить весь наш життєвий досвід. Я не тільки вірю, але й твердо знаю, що все, що добре закінчується, відповідно матиме прекрасний початок. Я твердо вірю, що земне людство простягне вам руки справжньої дружби. Я вірю в те, що всі ми будемо прислухатися до своїх сердець, коли завіса панування Оріона буде піднята.
Благаю вас про допомогу в подоланні рабства Оріона і впливу Атона на нашу Землю. Я дружньо прошу вас про керівництво і допомогу в поваленні панування тих сутностей із зоряного сузір'я Зета Ретікулі і їх злих земних і космічних союзників. Ми, люди, прагнемо миру. І я глибоко в душі знаю, що ми можемо створити цей мир разом з вашою мудрістю, любов'ю і доброю допомогою. Давайте зруйнуємо стіни в нашій свідомості і почнемо йти новими шляхами.
Наше пробудження не повинно бути завойоване мечем, як я все ще сподіваюся, хоча я дізнався, що любов може захистити себе.

Я дуже довіряю нашим друзям з Місяця Землі і різним космічним і енергетичним істотам, які стоять поруч з земними працівниками світла, аборигенами, черницями, монахами і контактними особами. Разом з їх допомогою земне людство може і буде витримувати випробування часом.
Я з радістю чекаю офіційного першого контакту і бажаю всім нам удачі і благословення.
Kind Regards,
brah
Будь ласка, не соромтеся розміщувати власні слова запрошення як ВАШ коментар нижче.