Mida ametivõimud teile teada annavad

Vabadus maal ja merel.
Post Reply
brahbata
Site Admin

Mida ametivõimud teile teada annavad

Post by brahbata » Fri Nov 22, 2024 7:47 am

Image

Mida ametivõimud teile teada andsid

„Mul oli kaamerameeskond, kes filmis paigaldust, kui nad nägid taldrikut. Nad filmisid seda, kuidas see üle lendas, siis jäi hõljuma, sirutas kolm jalga välja maandumisvarustuseks ja tuli aeglaselt alla, et maanduda kuivale järvepõhjale! See oli klassikaline taldrik, hõbedaselt läikiv ja sile, umbes 30 jalga lai. Oli üsna ilmselge, et tegemist oli tulnukate sõidukiga.“

Astronaut kolonel Gordon Cooper oma UFO-kogemusest.

„Ma tean, et teised astronaudid jagavad minu tundeid, ja me teame, et valitsus istub UFOde kohta käivate kindlate tõendite peal.“

Astronaut kolonel Gordon Cooper, 14. jaanuar 1997

„See nähtus on midagi reaalset, mitte nägemus või väljamõeldis.“

Kindral Nathan Twining, 23. september 1947, USA õhujõudude varustuskomando ülem.

„See, mida ma leidsin, oli veenev tõendusmaterjal, mis kinnitab, et enamik neist õhuobjektidest ületas kaugelt selle ajastu maapealset tehnoloogiat, mil neid nähti. Olin sunnitud järeldama, et suure tõenäosusega külastavad Maad kõrgelt arenenud kosmoseaparaadid, mis on tõepoolest väga „intelligentse“ kontrolli all.“

Dr Richard Haines, NASA teadlane, pensionär.

„Meil on kuhjaga teateid lendavate taldrikute kohta. Me võtame neid tõsiselt, kui arvestada, et me oleme kaotanud palju mehi ja lennukeid.....

kindral Benjamin Chidlaw, õhukaitsekomando

„Kui teil on vaade õhuruumi ja radariekraanile ja te näete UFOsid, mis liiguvad kakskümmend või kolmkümmend miili sekundis, siis on see väga reaalne. Nad võivad järsku peaaegu 90 kraadi keerata sekundiga või poole sekundiga. UFOd võivad väga kiiresti minna vertikaalselt otse üles.“

Mehhiko linna vanemlennujuht Enrique Kolbeck jagab sama kogemust, mida kirjeldavad tuhanded.

„Meiega on tõepoolest ühendust võetud, võib-olla on meid isegi külastanud tulnukad, ja USA valitsus on koostöös teiste Maa rahvusjõududega otsustanud seda teavet avalikkuse eest varjata."

Victor Marchetti, 1979, endine LKA ametnik UFOde kohta

Image

„Lendavad taldrikud on reaalsed. Liiga palju häid inimesi on neid näinud, kellel pole hallutsinatsioone.“

UFO tsitaat ühelt Ameerika kõigi aegade suurimatelt hävituslenduritelt, kapten Eddie Rickenbackerilt

„Jah, on olnud ET-visiite. On olnud laevaõnnetusi. On leitud materjale ja laipu. On toimunud teataval määral pöördtehnoloogiat, mis on võimaldanud mõnda neist laevadest või mõnest komponendist dubleerida. Ja on olemas grupp inimesi, kas valitsusega seotud või mitte, kes omavad neid teadmisi. Kõrgel valitsustasandil olevatel inimestel on selle kohta väga vähe, kui üldse, kehtivat teavet. See on desinformatsiooni teema, et juhtida tähelepanu kõrvale ja tekitada segadust, et tõde ei tuleks välja.“

Dr Edgar Mitchell, Apollo 14 astronaut

„UFOd on füüsilised ilmingud, mida ei saa mõista ilma nende psüühilise ja sümboolse reaalsuseta. See, mida me siin näeme, ei ole tulnukate invasioon. See on vaimne süsteem, mis tegutseb inimeste peal ja kasutab inimesi.“

Dr Jacques Vallee

„Kui tulnukad külastaksid meid, oleks tulemus umbes sama, mis siis, kui Kolumbus saabus Ameerikasse, mis ei lõppenud põlisameeriklaste jaoks hästi.“

Stephen Hawking

„Ma ei naera enam inimeste üle, kui nad ütlevad, et nad on näinud UFOsid. Ma olen ise ühte näinud.“

USA president Jimmy Carter, ABC News, 22. jaanuar 1979

„Te seisate nüüd silmitsi uue maailmaga, muutuste maailmaga. Me räägime kummalistes terminites, kosmilise energia valjastamisest, lõplikust konfliktist ühendatud inimkonna ja teise planeedi galaktika kurjakuulutavate jõudude vahel. Maailma rahvad peavad ühinema, sest järgmine sõda saab olema planeetidevaheline sõda. Maa rahvad peavad ühel päeval moodustama ühtse rinde teiste planeetide inimeste rünnakute vastu.“

Kindral Douglas MacArthur, 8. oktoober 1955, New York Times

„Kui kauaoodatud lahendus UFO-probleemile saabub, siis usun, et see ei osutu lihtsalt järgmiseks väikeseks sammuks teaduse arengus, vaid võimsaks ja täiesti ootamatuks kvanthüppeks.“

Professor J. Allen Hynek „UFO-kogemuses“

„Kui massid aktsepteeriksid UFOsid, mõjutaks see põhjalikult nende suhtumist ellu, poliitikasse, kõigesse. See ohustaks status quo'd. Kui inimesed hakkavad mõistma, et on olemas suuremad kaalutlused kui nende enda väike elu, on nad küpsed radikaalseteks muutusteks isiklikul tasandil, mis lõpuks viiksid poliitilise revolutsioonini ühiskonnas tervikuna.“

[color=#e13445]John Lennon, muusik, aktivist ja UFO-tunnistaja.

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image