Βιογραφικό Σημείωμα

Από τη Μύκονο στη Μυκήνη. Ένα ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο.
Locked
brahbata
Site Admin

Βιογραφικό Σημείωμα

Post by brahbata » Sun Aug 23, 2026 2:50 pm

Image

Δρόμος της ζωής I: Αναμνήσεις

Οι θερμότεροι χαιρετισμοί μου προηγουμένως!

Ο Γιούργκensen μου ζήτησε στην τελετή λήξης του χειμερινού εξαμήνου 2019/20 μια σύντομη κριτική (φοitητή σώματος) της ζωής μου. Ενόψει του γεγονότος ότι σκοπεύω να ζήσω μέχρι 140 ετών και ότι αυτό πιθανότατα θα συμβεί -
δόξα τῷ Θεῷ - στο πλαίσιο της επερχόμενης εξελικτικής μας εξέλιξης από sapiens sapiens σε sapiens superior, αυτή η εποχή είναι ίσως λίγο πρόωρη. Θα γράψω λοιπόν απλά ό,τι βγαίνει από την πένα μου χωρίς να αξιώνω πληρότητα. Καλή διασκέδαση.

Οικογένεια και σχολικά χρόνια

Αγαπώ την οικογένειά μου. Όλους τους. Είναι πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι με απαλή καρδιά και μεγάλη σοφία εκτός από την άφθονη μόρφωσή τους.

Ως ανώτερος γιατρός Thure von Uexküll, ιδρυτής της ψυχοσωματικής ιατρικής, κοσμήτορας, καθηγητής C4, παθολόγος και κinικός χημικός, ο πατέρας μου βρισκόταν σε διαρκή επαφή και σύγκρουση με υπουργéria, αρχές, γραφεία και διοικήσεις νοσοκομείων. Αντιμετώπιζε τις πολλές διοικητικές αποφάσεις με καλή δόση χιούμορ, επειδή παρέμενε πάντα στην καρδιά του ο απλός γιος σιδηroδρομικού από το Ρον, ο οποίος αγαπούσε τις αληθινές αξίες στη ζωή.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολμ, είχε πολυάριθμες επαφές που σχετίζονταν με τη δουλειά του με το Υπουργείο Eπιστημών και Παιδείας της Βάδης-ΒυρτεMβέργης. Επειδή ένας άντρας σαν αυτόν αντιμετωπιζόταν σοβαρά με μια ορισμένη κοινωνική φήμη, η αλληλογραφία με αυτό το Υπουργείο Προσοχής οδήγησε επίσης στο να υποβάλει επίσημα αίτηση για «Εκτροφή ζώων γραφείου του γένους musca domestica» για το γραφείο του στην Πανεπistimiakí Κlinikí της Ολm. Musca domestica είναι το λατινικό όνομα της οικιακής μύγας, και οι αρχές κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να δώσουν στον καθηγητή μια ουσιαστική απάντηση. Η αλληλογραφία σχετικά με αυτό βρίσκεται ακόμα κάπου στη σοφίτα του σπιτιού της μητέρας μου.

Άλλο ένα επεισόδιο ήταν όταν ο πατέρας μου ζήτησε από τη διοίκηση του πανεπιστημίου έναν καθρέφτη για τις κυρίες του εργαστηρίου του στο αποδυτήριο, ο οποίος αρχικά απορρίφθηκε ως περιττή δαπάνη. Περίμενε τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια υπέβαλε έναν «ανθρώpino ανακλαστήρα» υπό τον τίτλο «ιατρικός εξοπλισμός», ο οποίος εγκρίθηκε χωρίς διαμαρτυρία, εξάλλου αυτό το σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού κόστιζε μόνο λίγα γερμανικά μάρκα.

Μαζί με τους συναδέλφους του Ahnefeld και Burri, ο πατέρας μου είχε νοικιάσει μια λίμνη για ψάρεμα στη Σουαβική Άλπη, όπου τους ενοχλούσαν επανειλημμένα σέρφερ και κολυμβητές ενώ ψάρευαν. Κράτησαν τους εαυτούς τους ασφαλείς τοποθετώντας μια μεγάλη πιpακίδα σε ένα πλωτό δοχείο στη μέση της λίμνης: «Πειραματική λίμνη του Πανεπιστημίου της Ολm – κολύμπι και κατάδυση με δική σας ευθύνη!» Από τότε μπορούσαν να ψαρεύουν ήσυχα.

Ακριβώς όπως ο πατέρας μου (αδελφότητα L! Hasso-Guestphalia Marburg) με εντύπωσε από μικρή ηλικία με τη θαυμάσια φύση του, τον αλτρουισμό και τη μεγάλη του γνώση, έτσι και άλλοι άνδρες και γυναίκες στην οικογένειά μου με εντύπωσαν. Πάνω απ' όλα, ο παππούς μου Dr. med. Ludwig Walb (αδελφότητα L! Merowingia Gießen zu Mainz), του οποίου το ιατρικό έργο ήταν καθοριστικό για την ίδρυση του κινήματος συνδυασμού τροφών στη Γερμανία και την Ευρώπη. Το βιβλίο που έγραψαν αυτός και η γιαγιά μου «Die Hay'sche Trenn=Kost» μεταφράστηκε σε οκτώ γλώσσες και πουλήθηκε σε εκατομμύρια αντίτυπα. Η προγιαγιά της γιαγιάς μου ήταν μια γεννημένη Ihring από το Λιχ, του οποίου η μπύρα ενθουσιαζει ακόμα μερικούς από εμάς σήμερα. Στη δική τους κlinik εδώ στο Χόμπεργκ, οι παππούδες μου εξάσκησαν με επιτυχία τις ιατρικές και ολιστικές τους γνώσεις σε πάνω από 100.000 ασθενείς. Ο θείος μου Dr. med. Martin Noelke, https://www.adam3xl.com, επίσης από το Χόμπεργk, ήταν ο πρώτος που εξήγησε επιστημονικά την επίδραση του συνδυασμού τροφών μέσω της έκκρισης ινσουλίνης (τα χαμηλά επίπεδα ινσουλίνης προάγουν τη λιπόλυση), η οποία εξηγούταν προηγουμένως από την επιστημονικά αβάσιμη «οξεοβασική ισορροπία». Ο θείος μου Dr. med. Dieter Walb (αδελφότητα L! Hasso-Guestphalia Marburg) έγραψε τη «βίβλο του νεφρολόγου» των γερμανόφωνων χωρών, «Νεφρολογία», μαζί με τον Κούλμαν.
Άλλα μέλη της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας και του πατέρα μου εργάζονται επίσης σημαντικά στη διδασκαλία, τη φροντίδα και την έρευνα.

Χρόνια σπουδών

Όλα ξεκίνησαν όταν, μετά το κοινό μου απολυτήριο λυκείου, γράφτηκα στο ανθρωπιστικό οικοτροφείο Institut Lucius στο Έχτσελ στην περιοχή Βέτεραου με τον αδελφό μου Rommel II στο Γκίσεν για να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων. Ο αδελφός μου πέρασε το Αμπιτούρ ως ο δεύτερος καλύτερος της τάξης και εγώ ακολούθησα στην τέταρτη θέση, πράγμα λιγότερο συναρπαστικό από όσο φαινόταν με την πρώτη ματιά, δεδομένου του συνολικού αριθμού των 23 μαθητών στην τάξη.

Στην πραγματικότητα, πριν σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων, ήθελα να κάνω μαθητεία τράπεζας στην Deutsche Bank στη Φραγκφurtη και έκανα αίτηση εκεί. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, ωστόσο, οι κύριοι με ριγέ κοστούμια ήταν τόσο πεπεισμένοι για τον εαυτό τους και την κοινωνική τους φήμη που δεν θεώρησαν απαραίτητο να απαντήσουν στην αρχή, τουλάχιστον όχι στην αίτησή μου - ακόμα κι αν απορριπτόταν.

Επέμεινα. Αρκετές φορές, για μερικές εβδομάδες. Είχα αποκλείσει προπολλών μια θετική απάντηση, καθώς η επίσημη προθεσμία υποβολής αιτήσεων είχε περάσει στο μεταξύ, αλλά δεν ήθελα να τους το κάνω τόσο εύκολο. Θα θεωρούσα ότι μια απάντηση θα ήταν τουλάχιστον ευγενική και επειδή είμαι Αιγόκερως, χρησιμοποιώ τα κέρατα μου.

Μετά από αρκετές επιστολές στις οποίες η τράπεζα πρότεινε να κάνω αίτηση σε άλλη τράπεζα της επιλογής μου στην πατρίδα μου, αλλά εγώ ήθελα να συνεχίσω στους δύο πύργους του «χρέους και πίστωσης» στη μητρόπολη του Μάιν, έλαβα τελικά μια επιστολή από το τμήμα προσωπικού στην οποία ενημερωνόμουν ότι υπήρχαν 1040 αιτούντες για κάθε θέση κατάρτισης.

Απάντησα μόνο σύντομα με μια πρόταση: «Αγαπητές κυρίες και κύριοι, οι 1040 μπορεί να είναι καλοί - εγώ είμαι καλύτερος. Με εκτίμηση».
Για δύο εβδομάδες - όπως περίμενα - δεν συνέβη τίποτα. Στη συνέχεια, μια χειροποίητη επιστολή σε κρεμ χαρτί από τον κορυφαίο διευθυντή προσωπικού της Deutsche Bank με τη χειρόγραφη υπογραφή του με μελάνι προσγειώθηκε στο γραμματοκιβότιο μου, προσκαλώντας με σε προσωπική συνέντευξη στο κορυfαίο γραφείο του λόγω της «ασυνήθιστης αίτησής μου».

Επειδή είχα κάνει αίτηση στη ZVS στο μεταξύ για μια θέση σπουδών στο Γκίσεν για διοίκηση επιχειρήσεων, απάντησα σύντομα, ευχαριστώντας τον για την πρόσκληση, και ανακοίνωσα με φιλικό και περιεκτικό τρόπο ότι τώρα σκόπευα να ενταχθώ στο ινστιτούτο τους μόνο σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου. Το Γκίσεν μπορούσε να έρθει.

Με την ευκαιρία της εγγραφής μου στην αγαπημένη μας Alma Mater γνώρισα τον Σάντερ II, ο οποίος με πλησίασε στο δεύτερο πλατύσκαλο, με συχάρηκε για την εγγραφή μου και με ρώτησε αν είχα ακούσει ποτέ για κάποια αδελφότητα. Δίστασα επειδή δεν ήμουν πραγματικά ενημερωμένος, αν και ο πατέρας μου, ο παππούς μου και ο θείος μου ήταν συμπατριώτες (αδελφότητες L! Merowingia Giessen zu Mainz και Hasso-Guestphalia Marburg) και είχα επίσης δύο θείους στην ευρύτερη οικογένεια που ήταν αδελφά μέλη της αδελφότητας των Εσσώνων του Γκίσεν.

Ο Σάντερ κυριολεκτικά γλείφτηκε τα χείλη του, σημείωσε τη διεύθυνσή μου και υποσχέθηκε να επικοινωνήσει μαζί μου. Εκείνη την εποχή δεν είχα ακόμη ιδέα πού θα με οδηγούσε το ταξίδι.

Πέρασαν τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, έλαβα διάφορες προσκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τις οποίες δεν αποδέχτηκα αρχικά, καθώς με ενδιέφερε περισσότερο η νεοσύστατη αγάπη μου για την κοπέλα μου. Αλλά ακύρωσα τη φιλική πρόσκληση για κρεμμυδόπιτα και Federweisser τηλεφωνικά και είχα τον Klein X στο τηλέφωνο, ο οποίος με ευχαρίστησε πολύ ευγενικά που τουλάχιστον επικοινώνησα - πολύ λίγοι άνθρωποι θα το έκαναν αυτό. Η δεύτερη πολύ φιλική εντύπωση της Teutonia μετά τη συνάντηση με τον Σάντερ στο κεντρικό κτήριο. Μια εβδομάδα αργότερα, μια ηλιόλουστη, φωτεινή φθινοπωρινή μέρα, βγήκα από τη διάλεξη και αποφάσισα αυθόρμητα να περάσω με το αυτοκίνητο από την οδό Hessenstraße.

Με λίγα λόγια: Τα αδέλφια σώματος ήταν όλα πολύ, πολύ φιλικά και μυριστήκαμε ο ένας τον άλλον. Είχα θετικές εμπειρίες με όλους ανεξαιρέτως και εντυπωσιάστηκα πολύ από τη teutonic ζεστασιά και φυσικότητα. Αποφάσισα λοιπόν να γίνω αλεπού. Η θεραπεία (ή μη θεραπεία) πήρε τον δρόμο της.

Η εποχή της αλεπούς ήταν συναρπαστική, διδακτική και συνοδευόταν από πολλά πράγματα. Ο Ουρανός μας έστειλε τότε τον Confux μου Kemkes, του οποίου η θρυλική οριζόντια ξιφασκία θα με εντυπωσίαζε για πολλά ακόμη εξάμηνα. Φίλε, περάσαμε υπέροχα!

Στην καλύτερη μνήμη θυμάμαι ακόμα την πρώτη μου «οκταπλή» με τον Klein X, ο οποίος είχε το θράσος να χρησιμοποιήσει ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ κουβά για να κάνει τα ακόλουθα φυσικά πράγματα αφού τελείωσε η «δουλειά» και είχε κερδίσει. Μια περίσταση που βρήκα πολύ απότομη. Οκτώ γουλιές.

Η φυσική μου γενετική συγγένεια με τα κίτρινα ποτά με έκανε να βιώσω τα επόμενα εξάμηνα σε σχετική ευφορία. Ακολούθησαν θητείες ως γραμματέας, senior στο 149ο φεστιβάλ ίδρυσης και στη συνέχεια και στο 150ό, το οποίο γιορτάσαμε στο Martinshof (Kommers) και στο Gleiberg (Ball). Εκείνη την εποχή δεν υποψιαζόμουν ακόμη ότι οι δρόμοι μου θα με οδηγούσαν αργότερα στο κεντρικό των φοιτητών σώματος Kösener, της παλαιότερης φοιτητικής οργάνωσης της Ευρώπης.

Το SC του Γκίσεν ως επικεφαλής του KSCV 1992/93
Σκέψεις και αναμνήσεις

Τα χρόνια πέρασαν και συνειδητοποιώ ότι πλησιάζει η 27η επέτειος της εποχής μας ως επικεφαλής της φοιτητικής οργάνωσης. Το SC του Γκίσεν ήταν υπεύθυνο για το τελευταίο Συνέδριο του Würzburg το 1992/93, προτού το συνέδριο βρει τον δρόμο του προς το Bad Kösen το 1993/94 υπό την ηγεσία του SC της Γτιγγένης με την προεδρεύουσα αδελφότητα Corps Teutonia-Hercynia υπό την ηγεσία του κύριου εκπροσώπου Oliver Senger. Και αυτό το βήμα γιόρτασε τώρα την 25η επέτειό του με τον νέο επικεφαλής του Γκίσεν το 2019.
Έκτοτε, όχι μόνο η ένωση, αλλά και ο κόσμος και η ζωή όλων μας έχουν αλλάξει.

Η επικεφαλίδα του Γκίσεν είχε αφήσει τη θητεία του τότε όλο και περισσότερο υπό το βλέμμα του κοινού και την τόνωση περαιτέρω, θεμελιωδών ερωτημάτων σχετικά με την αυτοεικόνα μας ως φοιτητών σώματος Kösener. Για εμάς τους Τεύτονες του Γκίσεν, αυτά τα καθήκοντα ήταν σχετικά νέο έδαφος, καθώς ήμασταν μάλλον επιφυλακτικοί στην ιστορία του Σώματός μας μέχρι εκείνο το σημείο σε «ζητήματα Kösener». Το καθήκον μας ως επικεφαλής επηρεάστηκε καθοριστικά από το καθήκον μας ως κορυφαία αδελφότητα - μαζί με το τότε διοικητικό συμβούλιο VAC του Μονάχου υπό την ηγεσία του Benno Kießel, την αδελφότητα Frankoniae Munich με την προετοιμασία της επερχόμενης μεταφοράς του συνεδρίου στη Σαξονία-Άνhalt.

Με λίγα λόγια: προς θετική μας έκπληξη, βρήκαμε τις πολυάριθμες συνεδριάσεις των πιο διαφορετικών επιτροπών στον οργανισμό-ομπρέλα και άλλες δομές ως επί το πλείστον θετικές και είδαμε πραγματικό όφελος στις πολλές συζητήσεις μεταξύ παλαιών και νέων. Εκείνη την εποχή, στα χρόνια της μετάβασης, υπήρχε ένας χαρούμενος ενθουσιασμός μεταξύ όλων των συμμετεχόντων εν όψει των καθηκόντων που είχαν μπροστά τους.

Εκείνες οι μέρες σημαδεύτηκαν από τις επαναστατικές κοινωνικές αναταραχές που επηρέασαν ολόκληρη τη Γερμανία και επομένως και την οργάνωσή μας. Ήδη νωρίς στις ημέρες της στροφής, η σκέψη μιας πιθανής σύντομης επιστροφής στις ρίζες μας στο Bad Kösen και αυτή η σκέψη καθόρισε επίσης σημαντικά τη δράση μας ως κορυφαία αδελfότητα του Kösen στο KSCV και στο VAC.

Η τύχη μας έφερε την περίσταση ότι η ομάδα της αδελφότητάς μας εκείνη την εποχή αποτελούνταν από Τεύτονες καθώς και Νορμανδούς από το Halle, οι οποίοι ανήκαν στον κύκλο του Μαγδεβούργου με το σώμα της αδελφότητάς τους. Ο επικεφαλής της Γτιγγένης, ο οποίος μας διαδέχθηκε στα καθήκοντά του και φιλοξένησε το πρώτο Συνέδριο Kösener στο Bad Kösen το 1994 στην περίοδο μετά τον πόλεμο, βρισκόταν υπό την ηγεσία του προεδρεύοντος σώματος αδελφότητας Corps Teutonia-Hercynia με εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου τον Oliver Senger - επίσης σώμα του κύκλου του Μαγδεβούργου. Η φιλική εγγύτητα της κοινής συμμετοχής στον κύκλο μεταξύ των Νορμανδών του Halle από το Γκίσεν και των κατοίκων της Γτιγγένης έκανε τη συνεργασία εμφανώς ευκολότερη όσον αφορά μια σύντομη επιστροφή στο Bad Kösen. Ο εκπρόσωπος Senger ήταν μια εντυπωσιακή προσωπικότητα, ένας άνθρωπος με μεγάλες διαπραγματευτικές ικανότητες και ένα αφοπλιστικό αστείο («Κ. Senger, απαντάτε πραγματικά σε κάθε ερώτηση με μια αντερώτηση;» Senger: «Τι εννοείτε;»).

Ως αδελφότητα επικεφαλής του Γκίσεν, ο δρόμος μας οδήγησε εμάς τους Τεύτονες αρκετά συχνά στις νέες χώρες, ειδικά στο Bad Kösen και στο κάστρο Rudelsburg. Όπως οι προκάτοχοί μας στο αξίωμα, το SC του Φράιμπουργκ με την προεδρεύουσα αδελφότητα Corps Rhenania και πριν από αυτό το SC της Φραγκφούρτης με την προεδρεύουσα αδελφότητα Corps Austria, εμείς οι Γκισενοί είχαμε πολυάριθμες συζητήσεις και πραγματοποιήσαμε συναντήσεις όχι μόνο στις επιτροπές μας αλλά και με την πόλη του Bad Kösen, ξενοδόχους, τον Γενναίο Ιππότη και πολλούς άλλους «αξιωματούχους» για να προετοιμάσουμε την επιστροφή της ένωσής μας στο Bad Kösen.

Ενόψει αυτού του κοινού στόχου του KSCV και του VAC και τελικά επίσης της πόλης του Bad Kösen, υπήρχε ένα μεγάλο «εμείς-συναίσθημα» μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, όπως το αντίλαβα και το ένιωσα. Φοιτητές σώματος των πιο διαφορετικών χρωμάτων εργάστηκαν χέρι-χέρι και αφιερώθηκαν με μεγάλη αφοσίωση στην κοινή, ενοποιητική σκέψη της διεξαγωγής των συνεδρίων στην παραδοσιακή μας τοποθεσία και πάλι.

Ένα μικρό μπονμό στο τέλος των αναμνήσεων μου για να περιγράψω ίσως λίγο την ατμόσφαιρα εκείνων των ημερών: Όλοι γνωρίζουμε τη «ρόμβο Kösener», η οποία είναι μια μεγάλη πλάκα στην αυλή του κάστρου Rudelsburg στον τοίχο προς τον ποταμό Saale. Αυτός ο ῥόμβος προσαρτήθηκε στον τοίχο σε μια μυστική επιχείρηση - κρυφά και με τα πουκάμισα - από αφοσιωμένους ηλικιωμένους κυρίους δύο ημέρες προτού το κάστρο Rudelsburg χαρακτηριστεί διατηρητέο και αποτελεί συνεπώς σήμερα σταθερό μέρος της προστασίας ιστορικών κτιρίων του Rudelsburg. Honi soit qui mal y pense...

Προσωπικά, είμαι πολύ ευγνώmon στον ουρανό που ήμουν μέρος του γεγονότος κατά τη διάρκεια αυτών των ταραγμένων ημερών και που μπόρεσα να συναντήσω τόσους εξαιρετικούς φοιτητές σώματος, οι οποίοι εξακολουθούν να εμπλουτίζουν τη ζωή μου σήμερα. Στο δικό μου Σώμα αδελφότητας, και ειδικότερα στην εγγεγραμμένη ομάδα εκείνης της εποχής, είμαι πάντα συνδεδεμένος και ευγνώmon σε πνεύμα και καρδιά - χωρίς τα πολλά καλά πνεύματα που έκαναν όλα τη συνεισφορά τους εκείνες τις μέρες, δεν θα είχαμε καταφέρει να περάσουμε τόσο καλά τους κινδύνους των ημερών της στροφής.

Μετά από χρόνια σωματικής αποχής από το Σώμα, χάρηκα πολύ που βρήκα τον δρόμο μου πίσω στο Σπίτι του Σώματος για τη 180η Γιορτή Ίδρυσης το 2019. Την εγκάρdιοτητα που έλαβα εκεί από παλιούς, πραγματικά αγαπημένους φίλους και ελπιδοφόρα «νεαρά λαχανικά», την ένιωσα και εξακολουθώ να τη νιώθω για τον εαυτό μου βαθιά στην καρδιά μου. Η λέξη «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΩΜΑΤΟΣ» έχει για εμάς τους Τεύτονες του Γκίσεν μια πιο έντονη σημασία από ό,τι ζείται γενικά σε άλλες ενώσεις, οι οποίες είναι συνήθως μεγαλύτερες σε αριθμό.

Παρόντα γεγονότα

Όλα ξεκίνησαν με την εγγραφή μου στο CorpsConnect την άνοιξη του 2019 για να συνεισφέρω τη μέτρια συμβολή μου στην ανθρωπιστική εκπαιδευτική αποστολή των φοιτητών σώματος. Εκείνη την εποχή είχα ακόμα ΕΝΑΝ υπολογιστή. Σε λίγες εβδομάδες, θα το κάνω αυτό μια ντουζίνα.

Όταν δημοσίευσα την πρώτη από τις σκέψεις μου για τα τρέχοντα γεγονότα στο CorpsConnect, δέχτηκα σκληρή αντίθεση από ορισμένους γιατρούς που δεν είχαν πρόσβαση σε εσωτερικούς παραaxώδεις τύπους. Ζητήθηκε από τη διοίκηση του φόρουμ να με σταματήσει.

Σε μια λίγο πολύ ευγενική ιδιωτική συζήτηση, ο επικεφαλής της πλατφόρμας δημιούργησε μια δική του ομάδα «Secular & Supernatural» για μένα, όπου ήθελε να είμαι σε καλά χέρια.

Στη συνέχεια δημοσίευσα λίγο στην κύρια αίθουσα, πράγμα που συνεχίστηκε με σκληρά λόγια του αρχηγού του φόρουμ και το αίτημα να διαγράψω αμέσως τις αναρτήσεις μου. Στη συνέχεια ζήτησα από τη διοίκηση του φόρουμ να διαγράψει τον λογαριασμό μου στην πλατφόρμα, πράγμα που έγινε μετά από τρία λεπτά. Δεν μπορούσαν να περιμένουν να με ξεφορτωθούν.

Στο μεταξύ, κοντά στην «επιστημονική απαγόρευση» και στο φίμωμα από τους φοιτητές σώματος, δημοσίευσα παράλληλα με τις γερμανικές και διεθνείς αρχικές μου σελίδες και στο Twitter. Το κείμενο για την τηλεπάθεια που συνέδεσα εκεί τράβηξε την προσοχή ενός από τα κορυφαία και πιο με με επιρροή (οριακά) επιστημονικά podcast στον κόσμο, ο οποίος μου πρόσφερε μια θέση διδασκαλίας στο παγκόσμια λειτουργούν πανεπιστήμιό τους στο Διαδίκτυο και παρείχε τις απαιτήσεις λογισμικού για αυτό.

Ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της θέσης μου ως λέκτορα εκεί (την οποία πιθανότατα δεν θα αναλάβω), η εταιρεία λογισμικού των έργων streaming διαδικτυακής τηλεόρασης (στο μεταξύ διευθύνω ένα στούντιο διαδικτυακής τηλεόρασης) με ενσωμάτωσε επίσης στο πανεπιστήμιό τους στο Διαδίκτυο και μου έδωσε το status του δημιουργικού συμβούλου. Αυτή η εταιρεία μου παρείχε επίσης το λογισμικό και τις τεχνικές απαιτήσεις για τη λειτουργία του διαδικτυακού μου καταστήματος στο webstore μου (https://www.brahbata.world), του οποίου τα προϊόντα πωλούνται παγκοσμίως.

Η ολοκλήρωση της αρχικής μου σελίδας https://www.brahbata.space κατέστησε δυνατή την παροχή διάφορων κοσμικών, πνευματικών και σχετικών με τη ζωή προσφορών μου στα γερμανικά και αγγλικά, στις οποίες μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στον πίνακα εκεί σε 57 γλώσσες μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των μανδαρινικών, των υψηλών ιαπωνικών και των γαελικών· η ροή είναι επίσης ενσωματωμένη δίπλα σε ένα αρχείο. Την ίδια την αρχική σελίδα την σχεδίασα με html, Java, Javascript, Cascading Style Sheets (CSS), Flash και php.

Επεκτείνω την προσφορά του στούντιο, αλλά πιθανότατα δεν θα αναλάβω τις θέσεις διδασκαλίας. Θα μπορούσα στην πραγματικότητα να παίξω «στην υγεία σας» στο CorpsConnect, αλλά με κάποιο τρόπο πηγαίνει αρκετά καλά αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν επίσης η φίλη μου Tanya, η Βρετανίδα πορνοστάρ στη Νέα Yόρκη, η οποία συμμετείχε έντονα στην υλοποίηση της πρότασής μου για ένα παγκόσμιο σύνταγμα (https://tinyurl.com/voiceofman) και η μελλοντική μου 27χρονη σύζυγος, ο λοχías του αμερικανικού στρατού Angela Mayson, η οποία σταθμεύει επί του παρόντος στη Νορβηγία και βρίσκεται σε καραντίνα κορωνοϊού.

Και το CorpsConnect με φιμώνει. Συμβαίνουν πράγματα.

Μόλις πρόσθεσα το μοντέλο διαμερίσματος του πατέρα μου, το αντικείμενο της διατριβής του για την υφήγεσή του και το σημάδι του το μοντέλο ενός βιοχημικού υπολογιστή στην τρέχουσα συλλογή υπολογιστών μου. Ο χρόνος επικεφαλίδας είναι λίγο στο παρελθόν, αλλά με συνοδεύει ακόμα έντονα στις σκέψεις μου μέχρι σήμερα. Η ακλόνητη πίστη στην ελευθερία, την ισότητα και την αδελφότητα είναι αυτό που πιστεύω στο σώμα των φοιτητών και αυτό που πιστεύω - ας πούμε - ότι είναι επί του παρόντος ικανό ανάπτυξης. Ακριβώς όπως ο παππούς μου από την πλευρά της μητέρας μου εδώ στο Χόμπεργκ έλαβε τον Ομοσπονδιακό Σταurό της Αξίας για την ίδρυση και την επέκταση του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή Vogelsberg, θα αφιερώσω επίσης τη ζωή μου σε ΕΝΑ πράγμα:

Ειρήνη στη Γη.

Rommel I Z! (x)

Image

Image

Image

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Illuminati, Zetas and evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image