Globális csevegés 2025. február 10-től
[Topic Üdvözöljük a 30plusban! Ez a csevegőszoba a 18 év feletti, felnőttnek tekintett csevegőknek szól. A <18 éves csevegőket megkérjük, hogy távozzanak és/vagy eltávolítjuk. Kérjük, csak angolul beszéljetek
A szoba csoportja/fórum
[brah belépett a szobába.]
brah: hello ti csodálatos emberek :D
[a elhagyta a szobát (kijelentkezés).]
brah: ölelés e ^^ hogy vagy, Angel?
brah: hello g :-)
[b belépett a szobába.]
brah: tegnap este vitáztunk... Németország a február 23-i választások előtt áll... Autokraták kontra demokraták. A mi (baloldali) kancellárunk emlékeztette az USA-t és Kínát, hogy Európában 450 millió ember él, és ki fog állni a demokrácia mellett, ezen dolgozik Ő (és én is).
[c elhagyta a szobát (logout).]
brah: ez a végjáték, emberek :-) a világbéke előttünk áll és elérhető közelségben van - ez egy harc az arany végkifejletig - ez a végső visszaszámlálás.
brah: A kancellár a szupergazdagok megadóztatását követeli, ahogy én is remélem
brah: és adja a szegényeknek, hogy először nekik segítsen az életükben
brah: autokraták kontra demokraták - mi fogunk NYERNI, emberek!
d: köszönöm e
f: pesszimista a világbékével kapcsolatban
brah: jó délutánt Németországból, f:-)
e: heya Sir brah huugz ya xo xo
e: sowwy a vacsorát készítette a gyerekeimnek.
g: Hey brah
brah: ez egy intergalaktikus, multidimenzionális, átfogó happening, f . Mi az orion birodalom kolónia bolygója vagyunk, melyet az illuminátusok vezetnek. Most pedig jön Isten.
f: CDU/CSU visszatér?
g: néha a gazdagok megadóztatása negatív hatással járhat.
brah: hé e ^^ és g ^^
g: még akkor is, ha sokan ezt szeretnék.
h: Hány gyereked van, e? :)
e: 1... házas. szóval 2 :D
h: hahah, oké :P
[i belépett a szobába.]
e: :D
brah: nem vagy rossz ember, miközben csak gazdag vagy, igen. Nézd, mit csinált Ted Turner (CNN) - 1 milliárd dollárt adott az egyesült nemzeteknek, g , miközben az USA nem fizette az adósságát az ENSZ-nek.
g: Azt hiszem, Norvégiában vezették be a vagyonadót..arra számítottak, hogy 100 millió dollárt keresnek az adócéljukon felül.
g: ehelyett közel 500 millió dollárt buktak el....hasonló történetek történtek más helyeken is, pl. Kaliforniában.
brah: erről még nem hallottam, g, utánanézek, köszönöm! :-) A svájci Davosban a Világgazdasági Fórumon az történt, hogy Greenpeace aktivisták blokkolták a szupergazdagok helikopter leszállóhelyét.
brah: Én is tagja vagyok a demokráciavédők klubjának, g :-)

g: Lehet, hogy nem igazságos, hogy a bevallásokban megadóztatják az átlagemberek és a gazdagok jövedelmét, de a gazdagok mentessége bizonyos adók alól előnyökkel is járhatbrah: kizárt, g, az én (jelenlegi) véleményem szerint. A szupergazdagok a saját vagyonukért fektetnek be, rendszeresen.
brah: EGYSÉGBEN AZ EMBERISÉG!
brah: menjünk a VILÁGbékéért :-)
g: bbl...ebédidő
[g elhagyta a szobát.]
Minden szöveget mesterséges intelligenciával fordítunk.