VAGYOK

A szeretet fogja uralni ezt a földet. A szabadság mindig a másként gondolkodók szabadsága.
Locked
brahbata
Site Admin

VAGYOK

Post by brahbata » Mon Feb 10, 2025 12:35 pm

Image
Image

Globális csevegés 2025. február 10-től

[Topic Üdvözöljük a 30plusban! Ez a csevegőszoba a 18 év feletti, felnőttnek tekintett csevegőknek szól. A <18 éves csevegőket megkérjük, hogy távozzanak és/vagy eltávolítjuk. Kérjük, csak angolul beszéljetek

A szoba csoportja/fórum
[brah belépett a szobába.]
brah: hello ti csodálatos emberek :D
[a elhagyta a szobát (kijelentkezés).]
brah: ölelés e ^^ hogy vagy, Angel?
brah: hello g :-)
[b belépett a szobába.]
brah: tegnap este vitáztunk... Németország a február 23-i választások előtt áll... Autokraták kontra demokraták. A mi (baloldali) kancellárunk emlékeztette az USA-t és Kínát, hogy Európában 450 millió ember él, és ki fog állni a demokrácia mellett, ezen dolgozik Ő (és én is).
[c elhagyta a szobát (logout).]
brah: ez a végjáték, emberek :-) a világbéke előttünk áll és elérhető közelségben van - ez egy harc az arany végkifejletig - ez a végső visszaszámlálás.
brah: A kancellár a szupergazdagok megadóztatását követeli, ahogy én is remélem
brah: és adja a szegényeknek, hogy először nekik segítsen az életükben
brah: autokraták kontra demokraták - mi fogunk NYERNI, emberek!
d: köszönöm e
f: pesszimista a világbékével kapcsolatban
brah: jó délutánt Németországból, f:-)
e: heya Sir brah huugz ya xo xo
e: sowwy a vacsorát készítette a gyerekeimnek.
g: Hey brah
brah: ez egy intergalaktikus, multidimenzionális, átfogó happening, f . Mi az orion birodalom kolónia bolygója vagyunk, melyet az illuminátusok vezetnek. Most pedig jön Isten.
f: CDU/CSU visszatér?
g: néha a gazdagok megadóztatása negatív hatással járhat.
brah: hé e ^^ és g ^^
g: még akkor is, ha sokan ezt szeretnék.
h: Hány gyereked van, e? :)
e: 1... házas. szóval 2 :D
h: hahah, oké :P
[i belépett a szobába.]
e: :D
brah: nem vagy rossz ember, miközben csak gazdag vagy, igen. Nézd, mit csinált Ted Turner (CNN) - 1 milliárd dollárt adott az egyesült nemzeteknek, g , miközben az USA nem fizette az adósságát az ENSZ-nek.
g: Azt hiszem, Norvégiában vezették be a vagyonadót..arra számítottak, hogy 100 millió dollárt keresnek az adócéljukon felül.
g: ehelyett közel 500 millió dollárt buktak el....hasonló történetek történtek más helyeken is, pl. Kaliforniában.
brah: erről még nem hallottam, g, utánanézek, köszönöm! :-) A svájci Davosban a Világgazdasági Fórumon az történt, hogy Greenpeace aktivisták blokkolták a szupergazdagok helikopter leszállóhelyét.
brah: Én is tagja vagyok a demokráciavédők klubjának, g :-)

Image

g: Lehet, hogy nem igazságos, hogy a bevallásokban megadóztatják az átlagemberek és a gazdagok jövedelmét, de a gazdagok mentessége bizonyos adók alól előnyökkel is járhatbrah: kizárt, g, az én (jelenlegi) véleményem szerint. A szupergazdagok a saját vagyonukért fektetnek be, rendszeresen.
brah: EGYSÉGBEN AZ EMBERISÉG!
brah: menjünk a VILÁGbékéért :-)
g: bbl...ebédidő
[g elhagyta a szobát.]

Minden szöveget mesterséges intelligenciával fordítunk.

Image
Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image